ژلاتین مشتق شده از کلاژن، پروتئینی که در بافت های همبند حیوانات فراوان است. در ادامه به بررسی این ماده خواهیم پرداخت…
کاربرد ژلاتین در صنایع مختلف از جمله غذایی، دارویی، و صنایع دارویی بسیار گسترده است. این ماده از پروتئینهای طبیعی بومی گوشت و استخوان حیوانات تهیه میشود و به دلیل ویژگیهای ژلسازی، پایداری و روانکنندگیاش، در بسیاری از فرآوردهها به کار میرود. در ادامه به بررسی کاربردهای ژلاتین در صنایع مختلف میپردازیم.
ژلاتین علاوه بر کاربرد بسیار گسترده، فواید بسیاری برای بدن انسان دارد. در ادامه به برخی از این فواید خواهیم پرداخت.